KineWaas

Wij maken tijd voor U en ​​​​​​bieden een behandeling op maat.

Algemene kinesitherapie

klassieke kinesitherapie voor optimale genezing

Algemene kinesitherapie

Algemene kinesitherapie en orthopedische revalidatie

Binnen de algemene kinesitherapie en revalidatie proberen we a.d.h.v. verschillende behandelmethodes het natuurlijke genezingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Elke patiënt wordt individueel beoordeeld en klinisch onderzocht om zo tot de meest geschikte behandelstrategie te komen.

Er hoeft ook niet altijd gemanipuleerd te worden, ook zachtere doelgerichte technieken hebben reeds hun nut bewezen. U kan in onze praktijk steeds beroep doen op onze professionele massage- en mobilisatiehanden. Heel dikwijls worden deze technieken aangevuld met nieuwere behandelingstechnieken uit bijscholingen en specialisaties.

Het optimaal herstellen na een orthopedische ingreep wordt voor een groot deel bepaald door de post-operatieve revalidatie. In dat opzicht proberen wij u met gerichte oefentherapie zo goed mogelijk te begeleiden en de belastbaarheid gradueel op te drijven zodat de functies die u nodig heeft in uw dagelijks leven, tijdens het werk en tijdens het sporten, zo snel mogelijk kunnen herstellen. Een arts kan u ook doorverwijzen voor kinesitherapie in het kader van een conservatieve (niet chirurgische) behandeling van een (sport)letsel. Ook hier kan u bij ons met een individueel aangepast oefenschema aan de slag, dat u vaak gedeeltelijk ook thuis kan verderzetten.