KineWaas

Wij maken tijd voor U en ​​​​​​bieden een behandeling op maat.

KineWaas

KineWaas heet u welkom

KineWaas

In hartje Sint-Niklaas huist de kinesitherapiepraktijk van Caroline D’haen en Govert Van Woensel. Een constructieve samenwerking, complementaire specialisaties en een gelijklopende visie creëren er een warme uitvalsbasis voor een persoonlijke begeleiding op maat van de patiënt.

In KINEWAAS hechten we groot belang aan een individuele aanpak en een persoonlijk begeleidingstraject. We luisteren graag naar uw verhaal en problematiek, om zo tot de meest gepaste behandeling te komen. Elk traject is een mix van disciplines, die berusten op de kennis en jarenlange ervaring van onze therapeuten. Ook permanente bijscholing houdt onze expertise binnen het vakgebied up-to-date. Je bent hier aan het juiste adres voor allerhande manuele technieken en individueel aangepaste oefentherapie. We focussen daarbij op een actieve behandeling, waarbij jouw betrokkenheid en feedback als patiënt centraal staan. Want elke patiënt verdient de meest gespecialiseerde zorg. Samen sterk!

Bij voorkeur ontvangen we jou als patiënt graag in onze rustige praktijkruimte, die volledig uitgerust is voor de meest optimale behandeling. Voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen, komen wij uiteraard ook graag aan huis.

FINGERSPITZENGEFÜHL is bij ons nog steeds aanwezig en wordt dagelijks aangewend bij elke patiënt.

U bent bij ons in en onder goede handen...